Pentru azi, îți propunem o prăjitură pufoasă cu struguri. Este o rețetă simplă și gustoasă care te va încânta prin aromă și textura crocantă a crustei cu fulgi de migdale.
Pentru Prăjitura pufoasă cu struguri - Gust și parfum într-un desert de toamnă, am folosit ingredientele următoare: ouă, zahăr, făină, lapte, unt, struguri.
Cum se prepara Prăjitura pufoasă cu struguri - Gust și parfum într-un desert de toamnă:
Tapetează cu hârtie de copt o tavă cu dimensiuni aproximative 20 x 30 cm.
Sparge ouăle într-un bol, adaugă un praf de sare și zahărul și pe cel vanilat. Mixează bine până își dublează volumul. Încorporează untul topit și laptele, apoi adaugă făina și praful de copt. Omogenizează compoziția, apoi adaugă boabele de struguri. Amestecă ușor cu ajutorul unei spatule. Toarnă compoziția în tavă de copt. Pune deasupra câteva boabe de struguri, fulgi de migdale și presară zahăr brun. Astfel, prăjitura va avea o crustă delicioasă după copt.
Coace prăjitură cu struguri în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade C, pentru aproximativ 40 de minute sau până trece proba scobitorii.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă prăjitura la temperat. O poți tăia abia după ce s-a răcit de tot.
Pudreaz-o cu zahăr și savurează o porție din această bunătate de prăjitură cu fructe de toamnă.