Inspirata dintr-o prajiutra de-a lui Gabitzu
Blatul:Intr-un bol spargem ouale si adaugam zaharul ,mixam pana isi tripleaza volumul.Cu o lingura de lem incorporam faina putin cate putin,apoi incorporam cafeaua.Tapetam o tava potrivita si turnam compozitia obtinuta.O coacem la fo mediu .
Crema ganache: Intr-un castron punem bucatile de ciocolata si frisca .Dam la microunde pentru un minut ,si apoi amestecam energic pana se topeste ciocolata.Daca mai este nevoie o mai dam putin la microunde.Crema obtinuta o lasam in frigider sa se raceasca bine bine ,dupa care o mixam pana obtinem o crema pufoasa.
Crema 2:Amestecam samantana cu frisca vegetala si mixam.O sa obtinem o frisca foarte buna.
Blatul dupa ce s-a racit il taiem in 2 intindem crema ganache,apoi intindem un strat de frisca.Eu am pastrat putina crema ganache si frisca pentru ornat.