Prajitura "Palmier cu scortisoara"

de moniq in Prajituri, 24 Sep 2010 | 9665 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foi foietaj (cca 400gr.),
  • 3-4 linguri de zahar,
  • cca jumatate de pachetel de scortisoara macinata.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "Palmier cu scortisoara":

Se amesteca zaharul cu scortisoara, am intins foaia de foietaj si am presarat amestecul de zahar si scortisoara, apoi se preseaza cu sucitoarea (facaletul ),apoi se pliaza marginile spre mijlocul foii si se presara cu compozitia din zahar si scortisoara (la fel ca in imaginea de jos), apoi se preseaza cu sucitoarea (facaletul )apoi se pliaza una peste cealalta (ca in imaginea de mai jos).

Se presara cu compozitia din zahar si scortisoara, si pe o parte si pe cealalta si se preseaza cu sucitoarea (facaletul ), apoi se taie in feli de 2 cm si se aseaza pe o tava tapetata cu fartie de copt ( se aseaza la distanta deoarece ele cresc ) si se coc cca 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "Palmier cu scortisoara"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura pufoasa cu mere