V-am promis c-o fac si am facut-o;nu mi-am imaginat ca va fi atat de usor dar gustul e intradevar pe masura;si totusi,am o nelamurire pe care vreau sa mi-o spuneti voi fetele care a-ti facut prajitura;am taiat o felie,nu am mancat-o pe toata iar cand mi-am adus aminte,crema era moale;vreau sa stiu unde am gresit
Biscuitii i-am sfaramat in palme,i-am amestecat bine cu 100g de unt topit,am pus compozitia intr-o forma de chec cu folie alimentara,am presat bine cu o paleta si am dat la frigider 2ore;
pentru crema,am topit ciocolata impreuna cu untul la microunde:
-dupa ce s-a racit am amestecat bine cu coniac,smantana lichida si gelatina topita;
am rasturnat peste blatul din tava si am dat din nou la frigider pana s-a intarit;
pentru glazura am topit ciocolata cu o lingura de unt,am amestecat cu 2 linguri de lapte am turnat peste prajitura si pentru ca nu mi-a placut aspectul,am pudrat cu cacao, am atentat la zmeura de la congelator si am pus cateva deasupra.