Prajitura ''Musuroi de cartita''

de ella49 in Prajituri, 27 Mai 2011 | 18105 vizualizari

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

27.05.2011, 09:47

ce bine sunt prima dar tocmai imi promisesem sa nu mai mananc dulciuri ca nu e bine dar acum ca ma ispiteste iau o bucata....super arata

mihaelaM 1

27.05.2011, 10:07

mamaie daca tot ai luat o bucata,ia zi e bun?
la cum arata si eu vreau

Lau 1

27.05.2011, 10:15

o feliuta si pentru mine

kamy 1

27.05.2011, 10:24

buna

deyutzky 1

27.05.2011, 11:01

buuna

mirela0911 1

27.05.2011, 11:11

Tare buna

adry88 1

27.05.2011, 11:18

foarte foarte buna

Rocsi 1

27.05.2011, 11:23

stiu ca e bun

gaby_gabytza 1

27.05.2011, 11:38

delicioasa

Dya Daniela Andrei 1

27.05.2011, 11:53

lilik 1

27.05.2011, 12:01

tare buna

MotanLaOale 1

27.05.2011, 12:24

buna buna

kiki 1

27.05.2011, 12:43

ionela2682 1

27.05.2011, 13:40

divainbucatarie 1

27.05.2011, 14:15

MIUTA 1

27.05.2011, 21:37

LUK 1

27.05.2011, 22:38

si eu faceam destul de des praji asta..e buna buna

monik80 1

19.03.2015, 12:42

buuuun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura ,,Dobos,,