Prajitura "Monica"

de Bucataras Monica in Prajituri, 2 Sep 2012 | 6827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 2 linguri apa
  • 2 linguri ulei
  • 7 linguri faina
  • 1 varf cutit de praf de copt
  • 5 linguri zahar tos
  • 1 compot caise
  • 1 pachet spuma frisca sau putina smantana batuta cu zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "Monica":

Se  bat albusurile spuma impreuna cu zaharul,se adauga apoi galbenusurile,apa,uleiul iar la sfarsit se adauga faina amestecata cu praful de copt!! Intr-o tava de chec/cozonac se pune hartie pergamentata apoi se adauga aluatul! Se lasa la cuptor in jur de 20-25 minute la o temperatura de 180 grade. Dupa ce am scos-o de la cuptor o lasam la racit si o sectionam in 3 felii asemenea unui blat de tort.Apoi se procedeaza ca la tort...se inmoaie fiecare strat ,sa aduga frisca sau smantana si cateva bucatele de caise!

Este foarte simplu...asemenea unui tort dar mai mic...cu alte secrete!

TIPS-URI

1

Este o prajitura foarte simpla,usor de facut,nu este costisitoare si nici nu ia mult timp!!

2

Aceasta reteta a fost facuta de mine de aceea i-am dat numele meu! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "Monica"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

pe 24.02 la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

pe 24.02 la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

pe 24.02 la 10:32

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca de cocos