Aceasta prajitura am facut-o special pentru toti bucatarasii de pe acest site.
"Cu rosu si alb am inlantuit dragalasul snur al martisorului. L-am parfumat cu toata dragostea mea, l-am inconjurat cu mireasma primaverii si din tot sufletul vi-l daruiesc voua, sperand sa va aduca multa,multa fericire."
Am curatat capsunii de codite si i-am spalat. Am oprit 3-4 pentru decor iar pe ceilalti i-am zdrobit si amestecat cu zaharul pudra. Am mixat frisca cam 180ml. Cam 20 ml am lasat sa topesc ciocolata de menaj in ea. Am amestecat frisca cu capsuni zdrobiti si cu aceasta crema am umplut foile de pandispan. Inainte sa pun crema am stropit foile cu sucul de rodie.
Deasupra am pus glazura de ciocolata alba pe care am facut-o din ciocolata de menaj, 20 ml frisca si 50 g unt. Se topesc pe aragaz ciocolata, frisca, untul si se toarna fierbinte peste prajitura. Se intinde rapid peste foaie cu un cutit. Se orneaza dupa preferinta.