1. Merele si perele se curata de coaje,se scoate cotorul si se taie rondele.Se aseaza itr-o tava unsa cu unt,se suprapun perele peste mere.Se presara 100 g zahar si bucatele de unt.Se dau la cuptor pana se caramelizeaza.
2. Ouale se bat cu zaharul pana isi dubleaza cantitatea,se adauga smantana si uleiul si se omogenizeaza.La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza.1/3 din aluat se amesteca cu 2 linguri de cacao.
3. Blatul alb se toarna peste fructele caramelizate si cu ajutorul compozitie maro se marmoreaza prajitura.
Se da la cuptorul preincalzit pana se rumeneste si trece testul scobitorii.Se scoate din cuptor si se lasa sa se racoreasca putin,apoi se rastoarna pe un platou.
Crema: praful cremei se mixeaza cu laptele si frisca lichida pana obtinem o crema tare.Dupa ce prajitura s-a racit se intinde crema si se da la frigider.
5. Glazura:ciocolata,laptele si uleiul se incalzesc la microunde formandu-se o glazuta delicioasa care se toarana peste crema si se da la frigider.Se proportioneaza dupa preferinta.