...E CHIAR DESTEAPTA!
-se pune margarina la topit, dupa care se lasa la racit;
-albusurile se bat spuma;
-intr-un castron, mai incapator, punem galbenusurile, zaharul, 2 pliculete de zahar vanilat si cele 2 linguri de apa si se amesteca pana la omogenizare;
-in compozitia astfel obtinuta se adauga margarina topita si racita ,apoi faina in ploaie si se amesteca pana se incorporeaza complet;
-adaugam in compozitia rezultata laptele caldut;
-la final, se incorporeaza albusurile batute spuma si amestecam bine cu un tel ;compozitia rezultata este lichida, avand aspectul unei smantani subtire; in cuptor, in timpul coacerii se vor alege singure blatul si crema;
-se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina, dupa care turnam compozitia obtinuta in tava si o introducem in cuptorul preincalzit pentru cca 45 de minute, la foc mijlociu (atentie supravegheati prajitura pentru a nu se arde si nu deschideti usa cuptorului in timpul coacerii);
-dupa ce prajitura s-a copt o scoatem din cuptor, o lasam in tava la racit, o pudram cu zahar si apoi o putem servi.