Prajitura desteapta...

de Michelle in Prajituri, 11 Dec 2009 | 6740 vizualizari

 

:((nu am poze decat una si aia facuta cu telefonul..aparatul foto mi-l luase sotzul:((

 

INGREDIENTE

4 oua,500 ml lapte,100 gr unt,12 lg zahar,5 lg faina,esenta de migdale.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura desteapta...:

Am topit untul impreuna cu 5 lg de zahar si 5 de lapte,am lasat la racit si intre timp am omogenizat galbenusurile cu restul de zahar,lapte si cele 5 lg de faina,am adaugat si compozitia de unt si esenta de migdale,am batut spuma albusurile am unit cele doua compoziti ,am turnat intr-o tava tapetata si am dat la cuptor la foc mediu cca 50 min.

 

super buna...

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura desteapta..." nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

pana_luminita 1

18.12.2009, 21:01

am facut-o si eu a fost foarte buna ,

Pasiune pentru bucatarie 1

02.02.2010, 00:06

este foarte buna!eu am facut-o de trei ori,dar pur si simplu se evapora

elena1988 1

02.02.2011, 16:52

acuma ma apuc sa o fac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars cu dovleac