Mi-am facut de lucru si am prestat o prajitura,chiar daca nu sunt la mine-n bucatarie.....
Blat: Albusurile cu un praf de sare se mixeaza bine, pana obtinem o spuma tare. Galbenusurile cu zaharul le mixam pana se topeste zaharul,apoi adaugam uleiul si continuam sa mixam. La final punem faina, cacaoa si praful de copt omogenizam si adaugam si albusurile batute spuma, avand grija sa le incorporam cu miscari lente, de jos in sus. Pregatim o tava cu hartie de copt,tava cu dimensiunile de 20/30 cm, presaram 2 linguri de zahar, apoi asezam capsunile si ciocolata taiata bucatele mai mici, peste ele turnam compozitia de mai sus. Dam tava la cuptorul preincalzit, este gata cand trece testul scobitorii. Scoatem tava din cuptor lasam sa se raceasca apoi rasturnam blatul, astfel incat partea de jos sa vina sus. Tava in care am copt blatul o tapetam cu folie alimentara (n-am avut si am improvizat dintr-o punga), asezam blatul la loc in tava,cu capsunile in sus.
Crema: Batem bine smantana dulce si frisca lichida, pana obtinem o frisca tare, incorporam in ea capsunile taiate bucatele. Separat punem la hidratat gelatina in apa rece. Ouale cu zaharul le punem intr-o cratita cu fund dublu, punem pe foc cratita, amestecam continuu pana se ingroasa. Tragem cratita de pe foc, adaugam gelatina, omogenizam si apoi adaugam peste frisca.
Peste blat turnam crema, taiem ciocolata amaruie si o presaram peste toata suprafata prajiturii. Bagam tava la frigider cca 3 ore, apoi portionam prajitura cu ajutorul unui cutit trecut prin apa fierbinte.