Prajitura de post cu caise

de Larisel in Mancaruri de post, 26 Noi 2013 | 6439 vizualizari

 

Este o prajitura care isi are originea de pe blogul EnjoyDessert, initial era cu cacao, cu gem de capsuni, iar dupa multe multe modificari s-a ajuns la asta.

 

INGREDIENTE

  • 250 ml compot de caise
  • caise din compot
  • 4 linguri gem de caise
  • jumatate de cana de zahar
  • 2 cani de faina
  • 4-5 linguri de ulei
  • un praf de sare
  • un zahar vanilat
  • un praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de post cu caise:

Am taiat caisele in bucati, tava am uns-o cu ulei si am tapetat-o cu faina.

Faina am amestecat-o cu zaharul, praful de sare, zaharul vanilat si praful de copt.

In alt vas am amestecat compotul cu uleiul, cu caisele si cele 4 linguri de gem de caise, dupa ce am omogenizat turnam usor peste compozitia uscata.

Punem compozitia in tava si o bagam in cuptorul incins.

Dupa cum veti vedea, nu prea am avut rabdare sa se raceasca sau sa o taiem frumos :))

TIPS-URI

1

Data viitoare voi face cu compot de visine.

2

Nu este foarte dulce si usor acrisoara, pentru cei ce vor mai dulce se mai pot adauga inca 2-3 linguri de zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de post cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tavalita - Reteta gustoasa de post