varianta rapida....cea in care nu am avut chef sa coc blatul si am luat unul de cumparat...desi pentru un rezultat optim recomand blatul home-made!
ptr finisare :
blat home- made :)
1. Mai intai crema : punem intr-o cratita zaharul si untul si lasam sa se topeasca pana da in clocot; dam deoparte, adaugam cacaoua si ciocolata si amestecam pana se topeste ciocolata!
2. Lasam toata aceasta compozitie sa se raceasca putin- cca 15 -20 min, apoi adaugam peste frisca batuta, apoi lasam la racit din nou!
3. Peste una din foile de blat turnam jumatate din crema racita, o nivelam punem peste visinele scurse de samburi, iar la final acoperim cu cealalta jumatate de crema. Se asamableaza prajitura adaugand si foaia a doua de blat, apoi turnand glazura topita peste! decoram dupa plac si imaginatie! :)
4. Prajitura se pastreaza la rece, cca 2 ore pana la servire- evident ca eu nu am avut atata rabdare, si , ca atare crema nu s-a inchegat asa cum trebuia!