Am "furat" reteta de la Oana,eu de obicei o faceam simpla,fara cacao,dar cand am vazut la ea...am salivat o zi intreaga :D
Spalam visinele,le scoatem samburii si le lasam cu putin zahar sa se indulceasca.
Dam drumul la cuptor.
Separam galbenusurile de albusuri.Galbenusurile se bat bine cu zaharul pudra(pus lingura cu lingura).Se adauga apoi si faina,amestecand de jos in sus.
Albusurile se bat spuma cu zeama de lamaie si se toarna incet peste compozitia de galbenusuri,amestecand tot de jos in sus.
Separam jumatate din compozitie si adaugam cele 2 linguri de cacao si coniacul.Se amesteca incet,de jos in sus.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem mai intai compozitia alba,apoi pe cea cu cacao si la sfarsit asezam visinele scurse bine de sirop.
O dam la cuptor,la foc mediu,pana trece testul cu scobitoarea.
Se scoate tava,se lasa la racit dupa care se pudreaza cu zahar pudra si se taie bucatele.