Cu multa dragoste,pentru bucatarasi;)
Se amesteca faina cu praful de copt.Se bate cu mixerul untul sau margarina.Adaugam treptat zaharul,apoi ouale rand pe rand si faina in 2 etape amestecand continuu pana la omogenizare.
Aluatul se toarna intr-o tava de cuptor(30x40cm),se niveleaza si se coace timp de 30 min in cuptorul incalzit in prealabil la 180 grade.
Visinile din compot se lasa la scurs intr-o sita,apoi se adauga peste blatul scos din cuptor distribuindu-se in mod egal.
Cele 2 plicuri de budinca se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj cu 100g zahar si 750ml lapte.Peste budinca fierbinte se adauga smanatana si se omogenizeaza.
Crema de budinca se intinde in tava peste visine.Tava se introduce din nou la copt pentru 20min,in cuptorul fierbinte,la temperatura constanata.Se opreste cuptorul si prajitura se lasa inca 10 min cu usa cuptorului usor deschisa,dupa care se scoate si se lasa la racit.
Se prepara Tort-Gelee-ul conform instructiunilor de pe ambalaj cu suc de visine si zahar,dupa acare se intinde peste budinca si se lasa la racit.
Pentru servire,se desface hartia de copt si se indeparteaza cu grija.