Nicio zi fara ciocolata!
Albusurile se separa de galbenusuri. Cu ajutorul mixerului, albusurile se bat spuma. Cand sunt aproape gata, se toarna pe rand, in ploaie, cele 5 linguri de zahar si se bate pana se obtine o spuma tare. Se amesteca apoi pe rand cu cele 5 galbenusuri si praful de copt stins cu putin otet.
Se toarna in ploaie, pe rand, faina amestecata cu praful de ciocolata si se amesteca foarte, foarte usor cu o lingura mai mare, de sus in jos, prin rasturnare.
Bilutele:Se amesteca branza de vaci cu zaharul si galbenusurile.Se amesteca bine dupa care se adauga nuca de cocos. Se fac bilute.
Se aseaza compozitia in tava tapetata cu unt, din loc in loc se introduc bilutele formate si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute. Pofta buna!
1
Daca compozitia bilutelor vi se pare prea moale puteti adauga mai multa nuca de cocos sau 2 linguri de faina.
2
Eu am facut in forma de tort dar poate fii facuta si -n tava normala.
3
Blatul este pentru o tava cu dimensiuni de 28/36 cm.
4
Bilutele de branza pot fii facute si cu visine in interior mai ales cele din visinata,da un gust deosebit prajiturii.