In sfarsit am ajuns si eu la 200 de retete impartasite cu voi, oameni dragi, buni si zambiciosi! >:D< :-*
1. Preincalzim cuptorul la 190°C.
2. Separam albusurile de galbenusuri.
3. Mixam galbenusurile cu 60 g zahar, pana cand se deschid la culoare si isi maresc volumul. Adaugam uleiul de palmier si mixam 2 minute la viteza mare. Punem laptele, nesquick-ul, praful de copt si faina de grau si mixam pana la incorporare.
4. Batem albusurile spuma cu praful de sare, adaugam restul de zahar si mixam la viteza mare pana cand zaharul se dizolva si compozitia devine ca sideful.
5. Punem 1-2 linguri din albusurile batute in compozitia cu nesquick, amestecam cu o spatula pana la omogenizare. Adaugam restul de albusuri batute in compozitie si amestecam cu sptula de sus in jos prin miscari circulare pana la inglobare.
6. Tapetam o tava cu dimensiunille 32 x 22 cm tapetata cu hartie de copt, turnam compozitia si introducem in cuptorul preincalzit. Dupa 10-15 minute scoatem tava din cuptor si punem perele curatate si taiate cuburi, introducem din nou in cuptor pentru inca 50-60 min. Faceti testul scobitorii.
7. Dupa ce s-a copt o scoatem pe un gratar la racit, apoi o putem taia si pudra cu zahar.