Prajitura cu nuca si mar

de nadina73 in Dulciuri, 26 Iun 2010 | 29362 vizualizari

COMENTARII (39)

nadina73 1

27.06.2010, 20:23

mena e pe drum dae e tare cald aici si probabil face popas la umbra sau o baie

nadina73 1

27.06.2010, 20:24

ina daca o incerci cu sigurata nu te mai opresti si tot mananaci e grozava

nadina73 1

27.06.2010, 20:25

laly am barca se ce umfla pt copii o pregatesc acuma

nadina73 1

27.06.2010, 20:25

adinacarla cu tot dragu,deschide geamu

nadina73 1

27.06.2010, 20:26

ana nu mai e dar fac ca merge tare rapid pana te invarti de doua ori prin bucatarie vezi ca tava e goala

ela 1

27.06.2010, 20:29

acum am dat cu nasul de farfuria asta

nadina73 1

27.06.2010, 20:31

ela portia ta e pusa la rece,pana o duce pescarusu

ela 1

27.06.2010, 20:36

multumesc

kuky27 1

28.06.2010, 08:17

gustos,gustos..............................................................gustos!!!!!

nadina73 1

29.06.2010, 00:56

eluta a ajuns pecarusu?

nadina73 1

29.06.2010, 00:56

multumesc kuky puneti poza nu fi jmechera

lia maria 1

29.06.2010, 08:51

mai sa fie cum de mi-a scapat ? bunatate de praji ? cred ca-i dementiala pun furculitele si reteta la favorite pt mine

izulika 1

29.06.2010, 11:19

am ajuns si pe aici...arata foarte bine

feliciatimisoara 1

02.11.2013, 00:59

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort diplomat cu doua creme