Aluat: intr-o cratita adaugam untul si punem pe foc cand s-a topit adaugam laptele,zaharul,mierea si ouale,amestecam si lasam pe foc pana ce se topeste zaharul.
Luam de pe foc si turnam intr-un bol, adaugam nuca macinata, amoniacul, coaja de portocale si treptat faina.
Framantam un aluat omogen care il vom inveli in folie alimentara si il dam la rece 30 min.
Intre timp pregatim crema- Punem laptele cu 100 g zahar intr-o cratita si adaugam pe foc mic. Cand incepe sa fiarba adaugam galbenusurile mixate cu restul de zahar, faina dizolvata cu putin lapte. Amestecam continuu pana ce se ingroasa ca o budinca.
Luam de pe foc adaugam untul la temperatura camerei, esenta de vanilie si nuca, amestecam bine, acoperim cu folie alimetara si lasam sa se raceasca.
Impartim aluatul in 4 si intindem fiecare bucata intr-o foaie dreptunghiulara care o coacem pe dosul tavi pana se rumeste putin dedesubt.
Repetam pana terminam.
In tava in care am copt foile asezam prima foaie-crema-repetam pana terminam.
Pentru decor mixam untul cu zaharul pana devine cremos, adaugam cacao si 5 linguri de crema care am oprit-o,
Pe ultima foaie adaugam crema de cacao si decoram cu nuca taiata sau dupa plac.