Prajitura cu nuca

de Micutza Luana in Prajituri, 2 Ian 2014 | 9208 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru foi
  • 3 oua
  • 2 linguri de miere
  • 200 gr zahar
  • 100 gr nuca macinata
  • 1 lingurita amoniac
  • faina cat cuprinde
  • Pentru crema
  • 400 gr smantana
  • 4 linguri de zahar
  • esenta de rom
  • 200 gr nuci macinate
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuca:

Foile.

Se amesteca toate ingredientele si se da la frigider 4 ore .

De aici coacem 3 foi pe fundul tavii , aici depinde si de tava pe care o aveti.

Crema .

Se bate smantana cu zaharul pana obtinem frisca de casa apoi adaugam cu nuca si amestecam cu o lingura de lemn.

Pune prima foaie apoi o parte din crema, adaugam a 2 foaie si crema, pune  si ultima foaie si restul de crema, Ornam cu ciocolata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ochi de paun