daca tot e anotimpul merelor...e ok o prajitura :)
Pentru inceput am taiat merele, lasand cotoarele deoparte si le-am razuit cu ajutorul robotului. Apoi le-am calit, dupa ce le-am scurs de zeama, cu 50 g unt, 2 linguri zahar, scortisoara si nuca rupta bucati cu degetele. Am amestecat continuu aprox 10 min. Se lasa la racit.
Intr-un vas am pus faina si untura ( lichida ) incepand sa framant pana se obtin firimituri. Se adauga zaharul pudra, sare, praful de copt stins in otet, si ouale. Se formeaza un aluat care nu este nici lipicios, nici elastic, pe care l-am infasurat in folie aluminiu si l-am lasat la frigider 1 ora. Dupa aceea acesta se imparte in 3, prima foaie se aseaza in tava unsa cu putin ulei si tapatata cu faina, compozitia, foaie, compozitia si foaie deasupra. Am introdus la cuptor si am lasat pana s-a rumenit.
Cand este gata lasa sa se raceasca, apoi se taie si se pudreaza.