Datorez multummiri pentru reteta lui Rux , este super buna dar eu am folosit ca fructe numai piersici.Multumesc inca o data Rux drag.
Pregatim totul : fructele le spalam le lasam la scurs , le feliem si le amestecam cu pesmetul.., faina o amestecam cu praful de copt.
Ouale le separam albusul de galbenus, margarina o topim, si o lasam sa se raceasca. Galbenusurile le mixam bine cu 300 gr zahar si zaharul vanilat pina devine cremos apoi adaugam treptat margarina si mixam bine in continuarte , apoi adaugam treptat smintina ,dupa care adaugam faina amestecata cu praful de copt.
Pe urma batem bine albusul cu sarea si cind este bine batut adaugam 200 gr zahar si mixam bine in continuare pina zaharul s-a topit , apoi turnam albusul peste galbenus si cu o paleta incorporam bine de jos in sus pina se omogineaza.
Compozitia obtinuta opunem intr-o tava ( a mea e de 45/ 35cm.) tapetata cu hirtie de copt, nivelam cu o paleta apoi asezam fructele, introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 45 min. Facem testul cu scobitoarea.Scoatem si pudram cu zahar farin , portionam dupa preferinta.
Pofta sa fie si la munca si la mincat fiindca este delicioasa.Incercati si voi fiindca aveti numai de cistigat.
1
Este un desert foarte bun si spornic
2
Si se face destul de repede