eu de fapt am vrut sa fie o prajitura gen padurea neagra dar a iesit alceva pentru ca am facut-o dupa ce am avut in casa si nu am respectat retea clasica
Facem un pandispan astfel:
Batem albusurile spuma ,adaugam treptat zaharul ,apoi galbenusurile ,uleiul ,zaharul vanilat si la sfarsit ingredientele uscate , adica faina cacaua si praful de copt .
Le incorporam bine dupa care punem compozitia in tava si o coacem la 180 de grade timp de 30-45 de minute .
Cand este gata o lasam sa se raceasca si o taiem in 2 astfel incat sa obtinem 3 foi .
Batem frisca bine si o impartim in doua ,adaugam gelatina care a fost pusa la inmuiat si desfacuta pe baie de abur.
Asezam o foaie dupa care jumatate din frisca si jumatate din visine ,asezam a doua foaie si apoi restul de frisca si visine ,punem si cea de-a treia foaie dupa care radem ciocolata neagra .
Dam la rece pana a doua zi apoi o putem servi.