Preparare foaie
-peste albusurile batute spuma adaugam zaharul ,mixam pana devine bezea
-incorporam in bezea galbenusurile amestecate cu uleiul
-adaugam faina si omogenizam usor intreaga compozitie
-turnam in tava si nivelem usor,coacem pana devine ferma .
lasam sa se raceasca
Crema
-1/2 din cantitatea de lapte si zaharul se pun la fiert
-in cealalta 1/2 se adauga faina si se mixeaza bine
-in momentul in care laptele a inceput sa fiarba adaugam amestecul de lapte si faina ,amestecam continuu
-tinem pana se ingroasa dupa care lasam sa se raceasca
-untul il mixam cu 2 lg zahar pudra dupa care adaugam lingura cu lingura din compozitia racita
-adaugam esenta de vanilie dupa gust
Nuca caramelizata
-caramelizam zaharul dupa care adaugam nuca tocata-rasturnam pe hrtie de copt,lasam sa se racoreasca dupa care tocam bine.
Asamblare
-blatul se taie in 4 fasii egale ,se unge fiecare strat cu crema ,se presara nuca caramelizata ,se imbraca intreaga prajitura in crema si se presara deasupra nuca caramelizata.