Prajitura cu foi de napolitana

de Steffy in Prajituri, 4 Mai 2012 | 66068 vizualizari

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

04.05.2012, 23:10

Bya Ralu 1

04.05.2012, 23:25

super

Laly 1

04.05.2012, 23:56

Arata super

T I M E A 1

05.05.2012, 00:57

mi pofta de prajitura asta , e tare buna

Steffy 1

05.05.2012, 10:36

Multumesc pentru aprecieri

Sim0na 1

05.05.2012, 11:01

arata delicios!!!

Rocsi 1

05.05.2012, 11:11

Cris2711 1

05.05.2012, 11:28

ce buna este

Lau 1

05.05.2012, 12:09

delicioasa

ionela2682 1

05.05.2012, 13:04

un desert rapid si delicios...

iry-gabriela 1

05.05.2012, 16:05

bun rau si mananci si nu te mai opresti

cocolina 1

05.05.2012, 20:22

foarte bune foi

mioritica 1

08.05.2012, 20:17

super prajitura dar nu prea mi-a ajuns crema

Steffy 1

08.05.2012, 22:17

Ai facut reteta mea si nu ti-a ajuns crema? Folosesti foaia ramasa la o rulada

Tati63 1

25.01.2014, 00:11

hmm, Mioritica am i intrebare, e normal sa fie crema foarte subtire, sau am facut ceva gresit?Margarina e un pachet de 500 gr. sau de 250 gr?
Am pus acest lichid intre foi, ca nu pot spune ca e crema, maine sper sa fie cel putin gustoasa cand o voi taia

Steffy 1

25.01.2014, 17:43

Trebuie un pachet de margarina de 250 g, iar crema este ca o smantana care trebuie pusa fierbinte intre foi pentru ca se intareste repede.
Daca vreti sa folositi mai multa crema, puteti carameliza o cana si jumatate de zahar.

delia64 1

29.11.2014, 03:26

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Napolitane cu betisoare de Finetti