Umplutura:
Punem dovleacul si indulcitorul intr-un vas la calit, la foc mic. Amestecam cu o lingura pana cand lichidul se elimina. La final adaugam esenta si scortisoara si lasam putin la racit.
Blat:
Mixam ouale cu indulcitorul, adaugam branza, taratele si praful de copt. Mixam toate ingredientele pana la omogenizare.
Impartim aceasta cantitate in doua parti egale. Tapetam o tava rotunda cu hartie de copt, turnam jumatate din compozitie si o dam la cuptor la foc mic aprox. 10 minute (pana cand compozitia se leaga).
Scoatem tava din cuptor, turnam dovleacul si il nivelam cu o lingura, iar deasupra punem si compozitia de blat ramasa.
Dam tava la cuptor la foc mic pana cand se rumeneste deasupra. Verificam cu o scobitoare sa vedem daca este gata, apoi inchidem cuptorul si lasam prajitura la racit.
Cand este rece se portioneaza si se poate pudra cu indulcitor.