Pentru crema m-am inspirat de la micki.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,zaharul pana devine o spuma lucioasa,
Galbenusurile se amesteca cu uleiul si apa.
Faina se amesteca cu praful de copt,cacaoua.
Se amesteca albusurie cu galbenusurile,faina cernuta,esenta de rom,omogenizam unsor si turnam in tava tapetata cu hartie de copt,dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.lasam sa se raceasca dupa care o taiem in 2.
CREMA-laptele se punem pe foc,cand aproape da in colocot,se stinge focul,
galbenusurile se amesteca cu zaharul,amidonul,praful de sare,adaugam laptele caldut,zeama de lamaie si punem din nou pe foc amestecand continuu pana da in clocot,se lasa la racit amestecand din cand in cand.
Se aseaza prima foaie in tava insiropam-crema(eu am oprit si am uns si deasupra)a 2 foaie-crema-ciocolata cu alune.