Fursecuri cu nucă

de elucubratiiculinare in Dulciuri, 4 Aug 2013 | 5133 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g făină,
  • 1 linguriță scorțișoară,
  • 1/4 linguriță bicarbonat,
  • 1/8 linguriță sare,
  • 100 g nucă,
  • 200 g unt,
  • 250 g zahăr,
  • 1 ou.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nucă:

Într-un castron cernem făina, scorțișoara, sarea și bicarbonatul. În alt castron amestecăm untul cu zahărul și oul. Atât oul cât și untul trebuie să fie la temperatura camerei. Se amestecă bine până devine o pastă omogenă. Adăugăm nucile măcinate și amestecul de făină. Se frământă toate foarte bine.
Coca se pune în frigider învelită cu folie alimentară pentru minim 30 minute. Se scoate coca din frigider, se întinde pe suprafața de lucru cu un sucitor și se taie în formele preferate. Dacă doriți să le faceți rotunde și să vă ușurați munca, înainte de a pune coca la frigider puteți să o rulați, apoi când o scoateți de la rece, doar o tăiați în rondele. Se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se coc la 180 grade pentru 12-15 minute.
Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nucă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]