Vom pregăti 3 blaturi
1: 4 albușuri se bat spuma cu 4 linguri zahăr dupa care adaugăm 2 linguri de făina + ciocolata menaj data prin răzătoare , amestecam încet sa nu se lase , jumatate pliculet praf de copt
2: 4 albușuri +4 linguri zahăr + 2 linguri făina + 100 gr nuca de cocos + 1/2 praf de copt .
3: 4 albușuri + 4 linguri zahăr + 2 linguri făina + 100 gr mac + 1/2 praf de copt
Se coc la 170 grade , între 15-20 min depinde de cuptor.
Am folosit o tava cu dimensiuni 22-30 cm
Crema
12 gălbenușuri + 250 gr zahăr + doua budinci de vanilie + 600 ml lapte . Se fierb toate impreunã , la răcire se adauga margarina . Crema obținută se împarte in 3 părți egale .
a: in prima parte se pun 2-3 lingurițe cafea ness
b: in a doua parte se pun 1-2 linguri cacao
c: in a treia parte se pune 1-2 vanilii
MOD DE AȘEZARE :
Blatul de ciocolata + crema cacao , blatul de cocos + crema vanilie , blatul de mac + crema de ness .