Se bat albusurile spuma cu 6 linguri zahar. Galbenusurile se amesteca cu 3 linguri apa si 3 linguri ulei si se toarna peste albusurile batute spuma. Faina se amesteca cu 3 linguri cacao si 1/2 plic praf de copt si 1 praf sare. Se adauga in ploaie peste albusuri si galbenusuri care au fost batute spuma. Se tapeaza o tava cu hartie de copt si se toarna compozitia in tava. Se baga la cuptorul incalzit la 150 grade si se lasa circa 25-30 minute,(se poate face proba cu o scobitoare).
Dupa ce au trecut 25-30 minute se scoate blatul din cuptor si se lasa putin sa se raceasca dupa care se taie in doua.
CREMA:intr-un vas se pune 250 ml lapte rece de la frigider, 3 linguri zahar si plicul de crema de ciocolata. Se bate cu mixerul timp de 3-4 minute pana se ingroasa crema. Intr-un bol punem jumate din crema de ciocolata si o amestecam cu 50 g nuca macinata.
Luam o cratita mica si o punem pe foc punem 4 lnguri zahar si lasam sa se caramelizeze adaugam 100 ml apa si cateva picauri de esenta rom .Lasam sa se raceasca siropul.
Luam o foaie si o insiropam dupa care o ungem cu crema de ciocolata,deasupra punem cealalta foaie o insiropam si punem crema de ciocolata cu nuca.
Dupa ce am pus crema de ciocolata,ornam prajitura cu frisca batuta si razuim ciocolata deasupra.O bagam la frigider sa stea rece.
POFTA BUNA LA TOTI E FOARTE DELICIOASA!!!