O prajitura foarte gustoasa care merge foarte bine pe masa de sarbatoare :)
Blat:
Crema:
Glazura
Pentru blat mixeaza albusurile cu un praf de sare apoi adauga zaharul si mixeaza pana obtii o spuma tare si lucioasa. Adauga faina amestecata cu amidonul si nuca de cocos si amesteca usor de sus in joc cu o spatula pentru a nu se lasa albusurile. Tapeteaza o tava 35/25 cm cu hartie de copt si coace blatul in cuptorul preincalzit pentru 20 de minute. Lasa blatul la racit.
Pentru crema amesteca galbenusurile cu zaharul,nessul ,budinca de vanilie,cafeaua si laptele fierbinte apoi pune pe foc mic amestecand continuu pana se ingroasa. Lasa budinca la racit. Mixeaza untul spuma apoi adauga treptat cate o lingura din budinca racita si mai mixeaza pana obtii o crema pufoasa. Intinde crema peste blat si lasa la rece pana se intareste complet crema.
Topeste ciocolata cu frisca si mierea apoi intinde glazura peste prajitura si bag-o la rece pana se intareste complet glazura.