Incepem saptamana in forta cu cate o felie de prajitura "hot".
1. Preincalzim cuptorul la 190°C.
2. Separam albusurile de galbenusuri.
3. Batem albusurile spume cu zaharul tos.
4. Mixam galbenusurile spuma cu zaharul brut.
5. Amestecam usor cu o spatula galbenusurile cu albusurile.
6. Faina, praful de copt, cacaoa, si piperul cayenne, apoi incorporam totul in ouale batute cu ajutorul spatulei.
7. Punem compozitia intr-o tava (eu am avut o tava conica cu baza de 19 cm tapetata cu hartie de copt) introducem in cuptor pana cand trece testul scobitorii, la mine a durat 30 min.
Glazura:
Punem ciocolata impreuna cu uleiul intr-un vas pe baie de aburi si o topim. Glazuram apoi prajitura racita.
1
Puneti piper cayenne dupa gust, eu am pus cate 1/2 de lingurita odata, am amestecat, apoi am gustat.
2
Daca nu gasiti piper cayenne puneti pudra de chili.
3
Reducand cantitatea din blat, puteti pune piper cayenne si in glazura de ciocolata. ;)