Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Pasul 1:laptele,ciocolata,untul,zaharul(150g) si cacaua le punem intr-un vas pe foc si le lasam pana se topeste ciocolata,apoi lasam sa se raceasca
Pasul 2:separam albusele de galbenusuri si mixam spuma albusurile cu un praf de sare si o lingura de zahar,iar in alt vas mixam galbenusurile cu o lingura de zahar si zaharul vanilat
Pasul 3:compozitia cu lapte o turnam peste galbenusuri,mixam bine,apoi adaugam faina(250g+2lg) amestecata cu praful de copt,adaugam sucul de lamaie si mixam bine
Pasul 4:albusurile spuma le incorporam in compozitia obtinuta cu ajutorul unei linguri
Punem totul intr-o tava unsa cu unt si punem in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30-40 de min sau pana trece testul scobitorii.
Scoatem prajitura din cuptor,o lasam sa se raceasca,apoi o portionam si o servim simpla sau cu inghetata
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola