reteta nu mai stiu de unde o am nu mai imi amintesc dar e excelenta aceasta prajitura super buna si racoroasa
Blat:
.Crema:
Preparare blat:ouale se bat spuma cu zaharu pana se ingroasa,se adauga treptat uleiu si laptele,coaja de lamaie si la final faina amestecata cu budinca si praful de copt amestecam bine pana la omogenizare.Compozitia o punem intr-o tava tapetata cu hartie si dam la copt la 180 grade 30 minute.
Preparare crema:capsunile care prealabil au fost spalate si lasate pe un servet sa se scurga le taiem bucati si le tocam cu blenderu,adaugam iaurtul peste capsunile tocate si mixam lasam deoparte si batem frisca cu zaharul(eu am pus mai multa frisca ca sa imi ajunga sa pun si deasupra) dupa ce am batut frica punem gelatina la imuiat in apa si apoi punem o cantitate putina de capsuni care au fost batute la baie de abur si dupa ce gelatina s-a imuiat o punem in cantitatea mica de capsuni care am puso la baia de abursi lasam pana se topeste apoi o amestecam cu restu de capsuni mixate si mixam sa se amestece bine,adaugam frisca peste capsuni si amestecam bine o dam la frigi o ora pana se intareste.Taiem blatul racit in 2 si punem o jumatate in tava in care a fost copt punem o parte din crema care s-a intarit deasupra se poate pune si alceva fiecare ce doreste eu am pus mai multa frisca ca sa imi ajunga si deasupra punem cealalta jumatate de blat si iar crema si ornam cu capsuni.