Este o prajitura super buna si racoroasa. O combinatie foarte faina intre gustul acrisor al caiselor si dulcele cremei si al ciocolatei. Dupa o reteta din "Ioana, secretele bucatariei"
Se mixeaza untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga ouale, apoi faina si praful de copt. Se toarna jumatate din compozitie in tava tapetata cu hartie de copt. Se adauga cacaoa si laptele la restul compozitiei, se amesteca bine si se toarna in tava. Se marmoreaza cu o furculita si se aseaza deasupra jumatatile de caise. Se coace pentru 30 de minute la 180C, apoi se lasa sa se raceasca.
Nu prea agreez cremele la plic, dar aveam cumparata de ceva vreme crema de cremsnit si trebuia sa o folosesc la ceva. Puteti prepara in schimb o crema din budinca si unt sau frisca lichida. Se toarna crema peste prajitura si se niveleaza.
Ciocolata se topeste cu frisca si se intinde peste prajitura. Se tine la frigider.