Prajitura cu cacao

de danaioana in Prajituri, 4 Aug 2012 | 5084 vizualizari

 

E o prajitura pe care am incercat-o prima data azi... si sincer pot zice ca a iesit bine... am reteta de la bunica mea

 

INGREDIENTE

  • 200 g zahar
  • 4 oua
  • 200 g faina
  • 200 ml lapte
  • 1 lg cacao
  • un plic zahar vanilat
  • un varf de cutit de praf de copt
  • 4 lg margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cacao:

Se bat galbenusurile cu zaharul pana ce acesta se topeste, intre timp intr-un vas se pune faina, praful de copt si cacaua si se amesteca usor.

Peste galbenusuri se adauga margarina si laptele, se amesteca. Se adauga amestecul uscat si se omogenizeaza.

La sfarsit se incorporeaza usor albusurile batute spuma.

Se toarna compozitia intr-o tava cu hartie de copt sau tapetata cu margarina si se da la  cuptor circa 45-50 minute la foc potrivit

TIPS-URI

1

Eu am pus pe deasupra glazura de ciocolata si zahar pudra, dar se poate orna si cu sirop de ciocolata(sau fructe)

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cacao si frisca