Multa branza si fructe e goji
Preincalzim cuptorul la 180 grade
Intr-un castron punem branza si o mixam impreuna cu zaharul, zaharul vanilat , untul si ouale pana cand se face fina si se topeste zaharul. Adaugam laptele si coaja rasa de lamaie si omogenizam cu ajutorul unei linguri sau spatule .
Punem pe rand faina , grisul si praful de copt amestecand in continuu (trebuie sa avem un aluat ca si de chec , daca branza este mai moale va trebui sa mai puneti faina 1-2 linguri) .
Punem si fructele de goji , mai amestecam de cateva ori si turnam compozitia in tava tapetata cu unt sau cu hartie de copt . Eu am folosit o tava in forma de stea de silicon , dar o tava de 20x30 este foarte buna .
Dam tava la cuptorul incins pentru 30-40 minute .
Prajitura va creste in cuptor dar cand o sa o scoatem afara se va lasa , nu are nimic .
Cand este rece facem glazura : topim ciocolata cu laptele si turnam peste , uniformizam si decoram cu fulgi de migdale .