Prajitura cu branza si clementine

de mirela0911 in Prajituri, 23 Ian 2011 | 4493 vizualizari

 

Vorba unora de aici "nimic nu se pierde, totul se transforma", am avut prin frigider niste branza, frisca si a iesit asta.

 

INGREDIENTE

  • 14-15 biscuiti
  • 250g branza de vaca dulce
  • 300g smantana dulce pt frisca
  • 6 lg zahar
  • esenta de vanilie
  • 2 clementine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si clementine:

Se bate branza impreuna cu smantana pt frisca, zaharul si esenta de vanilie pana se intareste.

Intr-un vas dreptunghiular se pune folie alimentara si apoi un rand de biscuiti. Deasupra se pune crema, apoi felii de clementine, iar crema, biscuiti si deasupra crema. Am ornat cu bucatele de clementine si am dat la frigider pt. cateva ore.

A iesit foarte buna doar ca se mananca cu lingurita. Poate daca puneam gelatina se intarea mai bine. Data viitoare va fi mai bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si clementine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Anisoara