O prajitura super delicioasa.
Albusurile se bat spuma cu zahar si apa rece, separat intr-un bol mixam galbenusurile cu sare.
Cand albusurile sunt spumate bine se amesteca usor cu compozitia formata din galbenusuri.Se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt .Compozitia obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul incalzit.
Pentru umplutura:mixam ingredientele toate la un loc.Bezeaua:mixam bine albusurile cu zaharul.
Cand blatul este aproape facut scoatem tava din cuptor si punem umplutura deasupra si mai dam 5 minute la cuptor.Dupa cele 5 minute punem si bezeaua si fulgii de ciocolata peste umplutura si mai lasam 5 minute.
Cand este gata si bezeaua scoatem tava si lasam sa se raceasca si o servim.Pofta buna.
1
putem folosi la umputura si stafide
2
putem amesteca branza si cu dulceata la mixare in loc de zahar