Sa va mai spun cat este de minunata? Va las sa descoperiti....:)))))
Aluat:
Umplutura:
Urda se amesteca cu branza, ouale, vanilia, coaja de portocale si zaharul, se omogenizeaza si se lasa deoparte.
Untul se topeste la foc mic si in el se pune sucul de portocale.
In vasul de mixer se pun ouale, praful de sare si zaharul si se mixeaza 3 minute. Se adauga smantana, vanilia,coaja de portocala si se mixeaza inca un minut. Se pune faina , praful de copt si la sfarsit se toarnain compozitie untul topit si scucul de portocale. Se mixeaza inca 30 de secunde.
Avem nevoie de o tava mare dreptunghiulara( eu am una cat dimensiunea tavii de cuptor), pe care o ungem cu unt si turnam la baza crema de branza si urda.
Deasupra punem aluatul cat decat uniform. Cu o paleta amestecam usor si scoatem deasupra crema de branza.
Coacem prajitura in jur de 45 sau 50 de minute in functie de cuptor la 180 de grade.
Lasam prajitura la racit, o taiem si apoi o pudram cu zahar pudra vanilat si o decoram cu coaja de portocale.
1
Alegeti intodeauna branza foarte proaspata pentru prajituri
2
Portocalele obligatoriu sa fie Bio, numai asa puteti folosi si coaja lor