Prajitura cu branza de vaci si nuca

de elucubratiiculinare in Dulciuri, 13 Mar 2016 | 2293 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr branza de vaci,
  • 200 gr zahar,
  • 50 gr unt,
  • 4 oua,
  • 150 gr nuci,
  • 100 gr faina,
  • 4 linguri smantana,
  • coaja de lamaie.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaci si nuca:

Branza de vaci se trece prin sita si se amesteca cu untul pana la omogenizare. Se adauga galbenusurile unul cate unul, zaharul, nucile tocate, smantana si coaja de la o lamaie. La sfarsit adaugam albusurile batute spuma concomitent cu faina. Se amesteca usor, se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit pentru 35-40 minute. Se taie cand s-a racit.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de cirese