Prajitura cu biscuiti si frisca

de Gabitsa in Dulciuri, 10 Noi 2015 | 3358 vizualizari

 

Aceasta prajitura am savurat-o fiind intr-o vizita la niste prietenii.Persoanei dragi mie i-a placut atat de mult incat ar fi luat intreaga prajitura acasa , asa ca mi-am facut putin timp liber si am preparat-o si eu .Este foarte foarte simpla si nici costisitoare , asa ca merita sa o faceti

 

INGREDIENTE

  • 6 mere potrivite
  • biscuiti simpli ( eu am avut o punga LEIBNIZ)
  • 1 sticla de 1 l de Fanta
  • nuttela
  • frisca (eu am avut o sticluta de la Rama Cremefine )
  • scortisoara
  • zahar vanilat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu biscuiti si frisca:

Merele le-am decorjit  ,le-am dat prin razatoarea cea mare si le am pus la calit impreuna cu scortisoara si putin zahar.Sticluta de la Rama Cremefine am turnat-o intr-un bol si am amestecat-o cu putin zahar vanilat .Am mixat-o aprox.10 min si apoi am bagat-o la frigider .In timp ce merele se racesc ,punem pe un platou  folie transparenta si incepem a trece biscutii prin Fanta(punem Fanta intr-un castronel, nu toata sticla  , cat credem noi ca este necesar pentru un rand de biscutii) si ii asezam pe platou cum doreste fiecare( eu am pus un rand de biscuitii orizontal,unul vertical si inca unul orizontal).Dupa ce am asezat biscuitii si merele s-au racit turnam  intreaga compozitie de mere peste biscuitii si o intindem sa fie egala pe intreg platou.Dupa ce am intins bine compozitia de mere, iar inmuiem inca un rand de biscuitii cum am facut si cu primul rand si peste acesta punem nuttela cu o lingurita(intinde-ti numai intr-o directie pentru ca altfel o sa sfaramati biscuitii).Dupa ce am terminat si nuttela de intins ,din nou inmuiem un rand de biscuitii peste care am adaugat frisca si am intins-o atat cat sa fie egala .Mie mi-a ramas multa frisca si decat sa o arunc am preferat sa o intind pe toata peste prajitura  .Se lasa la rece pana la servire 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu biscuiti si frisca" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

-Licurici- 1

10.11.2015, 17:29

Buna rau!

Ina 1

10.11.2015, 17:46

cam mica portia, o vreau dubla )

Gabitsa 1

10.11.2015, 18:07

Ina am suficienta pentru ca sa iti umplu stomacelul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chec cu cacao si nuca