Mixezi galbenusurile impreuna cu 10 linguri zahar si 1 cana cu lapte rece, pana se dizolva zaharul.Adaugi faina si amesteci pana omogenizezi compozitia.
Incalzesti restul de lapte, iar dupa primul clocot, reduci intensitatea focului si torni treptat compozitia cu faina.Fierbi crema la foc mic, mixand pana se ingroasa, iei vasul de pe foc si incorporezi margarina si zaharul vanilat.
Intr-o tava de 25x35 cm, asezi un strat de biscuiti unul langa altul.Torni crema fierbinte si dupa ce s-a mai racit, acoperi cu restul de biscuiti.
Bati albusurile spuma tare,la bain-marie, impreuna cu 8 linguri de zahar.Caramelizezi restul de zahar pana devine un sirop galbui. Il torni in fir subtire in bezea si amesteci repede, cu telul, apoi incorporezi nesul dizolvat in zeama de lamaie.Intinzi bezeaua pe prajitura si o pastrezi la rece 2 ore.
Pofta buna!