Prajitura cu bezea

de mirela_sagi in Prajituri, 29 Apr 2012 | 4645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de margarina
  • 5 oua
  • 100 gr. Zahar tos
  • 200 gr. Zahar puda (pentru bezea)
  • 150 gr. Faina
  • 3 lingurite cacao
  • 1 pahar lapte
  • 1 plic de praf de cop
  • t Gem (de orice fel)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu bezea:

Margarina se fraca cu cele 100 gr de zahar tos pana devine o spuma, se adauga treptat galbenusurile, cacao, laptele in care s-a dizolvat praful de copt, faina cenuta.

Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina.

Se coace la foc potrivit.

Se unge cu gem, si apoi se pune deasupra bezeaua (obtinuta din albusele ramase in care se adauga cele 200 gr zahar pudra) si se mai da putin la cuptor (cu grija sa nu se ingalbeneasca).

Este gata atunci cand nu se mai lipeste bezeaua de deget.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu bezea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]