Pregatim din timp dulce de leche:Conserva de lapte condensat o punem intr-o oala mai adanca acoperita complet de apa si o lasam la foc mic doua ore(completam cu apa de cate ori este nevoie)Vom avea crema caramel..O lasam sa se raceasca bine inainte de a o deschide.
Batem albusurile cu un praf de sare pana se intaresc,apoi adaugam treptat zaharul si galbenusurile.Amestecam faina cu cacaoa,praful de copt si nuca macinata si o adaugam in compozitia de albusuri,amestecand usor.Adaugam si esenta de rom,Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia.Dam la cuptorul preincalzit,la foc potrivit,pana se coace blatul(cam 20minute).Scoatem si lasam sa se raceasca.
Insiropam blatul daca vrem sa fie mai moale cu niste compot de visine sau ceva cu esenta de rom.
Mixam frisca cu un plic de intaritor de frisca pana se intareste.Adaugam laptele condensat si mai mixam putin.
Punem crema peste blatul insiropat si nivelam.Prsaram deasupra ciocolata rasa si lasam cateva ore la rece.Este un deliciu.