Daca ''Steaua fara nume'' e celebra,de ce sa nu fie si ''Prajitura fara nume''...nu dati cu bolovani,ca alta idee n-am avut.....
PS.Au sarit pe mine cotoharlele astea, si au zis sa-i zic intr-un fel prajiturii,asa ca m-am gandit sa-i spun Prajitura Catalina,pentru ca al doilea meu prenume este Catalina...aia din Luceafarul.....
Foi : Margarina o taiem in bucati mai mici si o punem intr-o cratita sa se topeasca,apoi o lasam sa se raceasca.Dupa ce sa racit bine,adaugam zaharul si mixam bine,apoi galbenusurile,continuam sa mixam,faina si praful de copt amestecate le incorporam,peste compozitia de mai sus.La final adaugam albusrile batute bine.Avem grija sa incorporam albusurile cu miscari lente de jos in sus. Obtinem un aluat moale.Tapetam o tava cu hartie de copt ( 28/20 ),impartim aluatul in trei si coacem trei foi.Preincalzim cuptorul ,fiecare foaie o tinem la cuptor cca 15-20 min,pana trece testul scobitorii.Lasam la racit foile.
Crema 1:Praful de budinca impreuna cu zaharul,ciocolata si laptele le punem intr-un vas cu fund dublu si punem pe foc,amestecand continuu,pana se ingroasa crema.Tragem vasul de pe foc,lasam 10 min apoi adaugam untul si omogenizam.Aceasta crema o punem calda peste foi.
Tava in care am copt foile o imbracam cu folie alimentara,asezam prima foaie,turnam crema,apoi foaia a doua si apasam putin sa se lipeasca bine cele doua foi.Lasam sa se raceasca cat facem crema 2.
Crema 2 : Intr-un castron punem praful de crema,adaugam zaharul si laptele si mixam.Apoi punem almette si omogenizam,iar la final incorporam frisca obtinuta din mixarea smantanii dulci cu frisca lichida.
O lingurita cu ness o diluam intr-o cana cu apa rece si apoi inmuiem piscoturile,nu mult,cat le scufundam odata si continuam asamblarea prajiturii.
Peste foaia 2 punem o parte din crema 2,intindem bine,apoi asezam piscoturile inmuiate,peste piscoturi intindem crema 2,avand grija sa ne ramana crema si pentru deasupra.Peste crema asezam foaia 3 si apoi restul de crema.Nivelam si ornam cu ornamente de ciocolata. Lasam la frigider prajitura,de preferat macar 1 ora si apoi o portionam,folosind un cutit trecut prin apa fierbinte