Porumb picant

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2014 | 3405 vizualizari

 

Am vazut o imagine cu porumb infasurat in bacon. Am reconstuit reteta dupa gustul meu. Sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • stiuleti de porumb
  • sunca taraneasca
  • parmezan
  • fulgi de chili
  • unt
  • sare
  • castraveti murati in saramura
  • Nu este nevoie de cantitati folositi ingredientele dupa bunul plac .
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb picant:

Stiuletii de porumb se curata de panusi (foi) si matasea de porumb. Se pun la fiert in apa cu sare (eu i-am fiert 20 min in oala sub presiune).

Scurgeti porumbul de apa in care a fiert.

Ungeti fiecare bucata de porumb cu unt, presarati parmezan, chili si infasurati intr-o felie de sunca sau bacon. Cine doreste poate sa puna doua felii de sunculita.

Dati la cuptorul incins 10-15 minute.

Serviti porumbul picant, daca doriti cu parmezan si chili suplimentar, cat este cald alaturi de castraveti murati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

dantes 1

03.10.2014, 10:05

Interesant

Ina 1

21.07.2016, 10:27

interesant

mihaelar63 1

21.07.2016, 10:33

Ina , merge bine si la gratar cu o bere rece langa

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Cum se fierbe porumbul cu unt si sare