Portofele cu branza si pere

de katty in Dulciuri, 30 Oct 2014 | 4478 vizualizari

 

Daca aveti chec de ceva dulce , dar fara prea multa munca, foitajul va scoate din incurcatura .

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat de foietaj
  • 200 gr branza dulce
  • 2 linguri zahar brun
  • scortisoara
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 pere
  • 20 gr unt
  • 1 galbenus
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu branza si pere:

Curatam perele de coaja , scoatem cotoarele si le taiem cubulete .

Punem perele la foc cu untul si zaharul si amestecam usor pana  perele se inmoaie si se caramelizeaza usor. . 

Dam jos si adaugam scortisoara .

Amestecam branza cu galbenusul si zaharul vanilat , apoi incorporam cu grija perele .

Intindem foitajul si il  taiem  in bucati potrivite.

Punem pe fiecare bucata din amestecul de branza si pere .

Ridicam marginile spre centru  si le stringem putin .

Punem portofelele in tava pe hartie de copt . Dam tava la cuptor pana se rumenesc .

Scoatem portofelele , le lasam sa se racoreasca si le decoram cu zahar pudra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu branza si pere" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coltunasi cu branza