Porridge - Budinca de ovaz cu miere si capsuni

de Anett in Dulciuri, 4 Iun 2016 | 3200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana fulgi de ovaz
  • 2 cani lapte
  • cutit varf de sare
  • 2 linguri miere
  • esenta de vanilie
  • capsuni
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porridge - Budinca de ovaz cu miere si capsuni:

Punem ovazul intr-o craticioara si turnam lapte deasupra.

Adaugam sarea si esenta de vanilie si punem la foc mic. Amestecam continuu si fierbem circa 4-5 minute.

Stingem focul si cand s-a racit putin putem adauga mierea si bucatele de capsuni.

TIPS-URI

1

Se poate adauga zahar in lapte ca sa fie mai dulce

2

Dupa gust putem adauga fructe si nuci

Daca ti-a placut reteta noastra "Porridge - Budinca de ovaz cu miere si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort de inghetata cu coacaze rosii, caise si zmeura