Porc Vietnamez

de ama in Porc, 15 Ian 2010 | 9712 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de porc taiata cuburi
  • 4 morcovi mici intregi
  • 200 ml compot de ananas
  • 1 lingura amidon
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa mica
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc Vietnamez:

Intr-o tigaie am incins putin ulei si am pus la rumenit carnea de porc impreuna cu morcovii, ceapa si ardeiul pana s-au colorat un pic.

Intre timp, intr-un bol, am amestecat siropul strecurat de la ananas cu amidonul si sosul de soia. Acest amestec l-am turnat peste carnea de porc si l-am lasat sa fiarba incet.

Cu 15 minute inainte sa-l iau de pe foc am adaugat si ananasul. Se serveste cu orez simplu.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc Vietnamez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

ama 1

16.01.2010, 22:08

inca pozele nici nu fac dreptate acestei retete. de cand am incercat-o a ramas una dintre favoritele noastre

Teo 1

16.01.2010, 23:04

pt.ca seara ,tarziu am timp pt. calculator pana adorm am in imagine toate retetele expuse si simt cum pun pe mine.

Dana_Retetegg 1

05.01.2011, 16:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc